Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dvojka z chování

Od: vacda odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, jsem na nástavbě 2 roční škola s maturitou po oboru a dostal jsem teď v prvním pololetí 2 z chování tak mě zajímá jeslti mě to nějak postihne při výběru práce nebo to bude mít následek na budoucnost, třeba u přijímaček se za to berou body pokud je to ve vysvědčení co chtějí.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

1x

Tvoje dvojka nikoho nezajímá. Je to čistě jen upozornění pro tebe, aby ses probral a přestal dělat kokotiny.

Shodou okolností jsem o tom samém právě psal v podobné vedlejší otázce.

hodnocení

0x

Ne, určitě ne. ;) Humorná historka. Moje neteř studuje zdravotní školu. Při covidu měli praxi v nemocnici a přísný zákaz jízdy výtahem. Jasně, že se jich několik, do výtahu narvalo. Všechny dostaly 2 z chování. *smich2*

vacda
hodnocení

Tak aspoň ze mě spadly nějaké ty okovy, že se nemusím tak bat, hele ja to měl za to, že jsem v hodině podíval na mobil od učitelky jsem za to dostal 500x napsat větu ohledně toho neboli (Nesmím používat mobil v hodinách paní doktorky Ludmily Vernerové abych se řádně připravil na maturitní zkoušku) ale jelikož jsem nestíhal udělal přes kopírku a asi ji to hodně vytočilo, ale jako jsem v pruběhu toho že to dostanu ale asi spíše jo ona si za tím bude stát a nemůžu nic.
lmgify

Přepni si během hodiny mobil na Tichý mód, nech ho v kapse a zkontroluj ho jen o přestávkách. Jestli čekáš urgentní zprávu, přepni si na Vibrování nebo blikání diody.

I když se tolerance k používání mobilů v posledních letech výrazně uvolňuje, v některých situacích (jako např. při komunikaci s jiným člověkem - rozhovor, vyučování, porada atd.) je jejich používání považováno za neslušné a je to známka nevychovanosti.

Jdi s dobou a chovej se jako uvědomělý člověk.

Na školu nekašlej. Učitelka asi má svoje zkušenosti. Statistiky ukazují, že spousta nástavbářů maturitu neudělá.

Ale to, co jsi udělal, to se prostě nedělá. Nejsi žádná blbeček, abys to nevěděl a je také opravdu pitomé, že tady dáváš jméno učitelky. To se také nedělá. *stop*Uvidíš, jak je to opravdu hloupé a zlomyslné, až to někdo udělá tobě.

lmgify

Opsat 500x nějakou větu je pěkně blbej trest (500 řádek je snad 5 linkovaných papírů A4 z obou stran, jestli se ti ta věta vejde na jeden řádek).

Jak jsem psal, měla ti zadat referát na 5ti minutový projev u tabule na statistiku ne/úspěchů nástavkářů u maturit v porovnání s jinými maturanty (4-leté uč.obory, střední průmky atd.) nebo na výzkumné pokusy testující pozornost lidí bez mobilu a s vyrušováním od něj nebo třeba referát na možnosti módů telefonu a příjmu zpráv. To by ti dalo více než opisy jedné věty jak někde na základce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]