Nejste přihlášen/a.
Dostal sem ukol do AJ napsat 5 vět o českém počasí...vůbec nevím jak začit, co tam napsat...opravdu vůbec nevim .Je mi jasné že tu budu mít odpovědi typu "google translat" jenže já tomu moc nevěřím a tak vás chci poprosit jestli tu není nějaká hodná duše co by mi sem napsala 5 vět popisujíci české počasí...
Děkuju za ochotu
Spíš než google ti tu lidi poradí, ať něco vytvroříš sama, by´ˇt s chybami, a to ti pak pomůžeme vylepšit nebo opravit. Úkol jako takový ti nikdo neudělá.
A jestli opravdu nevíš, co napsat, tak zkus porovnat počasí v různých ročních obdobích, říct, že jejich střídáním můžeme v ČR lyžovat i chodit na venkovní bazén. Když ti zbyde místo, zkus charakterizovat své oblíbené počasí.
Teď už víš, co psát, tak hodně zdaru s překladem.
doplněno 12.02.11 18:59:Omlouvám se za ženský rod, špatně jsem přečetla úvod otázky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.