Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba v prihlasce na SŠ

Od: dalik* odpovědí: 13 změna:

Zdravim.

Pri psani prihlasky na SŠ jsem udelal chybu a napsal spatny prumer ,respektive jsem spocital do prumeru i chovani.Myslite ,ze kdyz to proste skrnu a napisu pod to ,tak to bude vadit?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

imsorry*
hodnocení

1x

Já dělám asistentku na SŠ a vůbec nevadí, když to škrtneš a přepíšeš. Nevím, jak je to jinde, ale já osobně ty průměry přepočítávám, jelikož tuto chybu dělá plno lidí. On to zas není tak životně důležitý papír. Jak mi si v tom pak různě píšeme a škrtáme, to bys koukal *frajer*

doplněno 11.02.11 12:06:

Fuj, no to se mi snad ještě nestalo. *my *zed*

ladinpraha*
hodnocení

0x

Já bych to opravil, aby mi to ta pětka z chování nekazila.

azeret01
hodnocení

0x

No to si nejsem jistá,zkus to třeba zabělítkovat nebo tak.Ale raději se zeptej nějakého učitele.My ve škole máme speciálního pedagoga na školy atd...A průměr už tam máme napsaný počítačem,když jsme to dostávali.

maruskae*
hodnocení

0x

Tento rok taky vyplňuju přihlášku na střední a podle našeho učitele se do průměru chování počítá. Takže opravdu nevim. Nechala bych to a zeptala se, jak to doopravdy je. Ale jinak: když v přihláčce jednou škrtneš, nemělo by to vadit.

petapeta*

Chování se do průměru nepočítá. Že by učitel radil špatně, to se mi nezdá.*cert*

maruskae*

Mně se to taky nezdá, ale tolik lidí už se na to ptalo a jednotná odpověď: chování se počítá

Ale logicky: máme napsat chování a předměty a poté si máme spočítat průměr z daného "sloupečku", kde se nachází i chování.

Dělejte, jak myslíte. Já ho počítat budu :)

petapeta*

Jasně, alespoň se zlepší průměr. A on to nikdo přepočítávat nejspíše nebude.*smich*

elbarto*
hodnocení

0x

Jo vadí to, musíš si tu přihlášku znovu vytisknout a vyplnit :)

petapeta*
hodnocení

0x

To je velký problém vyplnit novou přihášku? Jinak škola potvrzuje přihlášku a kontroluje známky.

myse*

novou přihlášku najdete na stránkách každé školy... takže znova vytisknout a vyplnit...

dalik*
hodnocení

Kdyz jsem tu prihlasku daval do skoly na overeni ,tak mi tam prave ten prumer spocitali bez chovani ,tim padem jiny prumer u kazdeho sloupecku.

Prihlasku si vytisknu znova a vyplnim ,ale stve me ,ze to zas budu muset davat skole.

veroline*
hodnocení

0x

Rozhodně bych tuto chybu opravila. ale jak už se zde někdo zmínil, nejlepší by bylo chybu "zabělítkovat" a bude hotovo :)

dalik*
hodnocení

0x

Asi si to stejnak prebelitkuju.:)

Dekuji za odpovedi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]