Nejste přihlášen/a.
Dle jakého vzorce vypčítám konečnou teplotu vody smícháním 5 litrů vody o teplotě 60°C a 10l vody o teplotě 60°C. Děkuji za odpověď.
12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Pánové, v zadání chybí jak dlouho bude smichavat. A pokud se zintegruje doba smichavani,tak horní mez integrování je čas a výsledek podělený cp vody při (60+x)/2°C je výsledná teplota směsi.
blazenarihova
Chtěla jsem poradit, udělala jsem bohužel v zadání chybu. Co se ale na mne sesypalo výsměšných odpovědí jsem opravdu nečekala. Myslela jsem, že jste solidní portál. Jinak už jsem si poradila sama.
Pokud to bylo myšleno vážně a vloudila se chyba do zadání, tak se omlouvám. Ale zadání spíše budilo dojem nějakého vtipu a i tak jsem tudíž reagoval
A co jsi čekala, Blaženo? Není tu žádná posměšná, natož nějak hrubá odpověď. Kritizuješ rádce za to, že nedostaneš radu na tvoji nesmyslnou otázku, ale sama jsi pohodlná a neochotná si po sobě aspoň text přečíst a opravit si chyby. Styď se.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]