Pánové, v zadání chybí jak dlouho bude smichavat. A pokud se zintegruje doba smichavani,tak horní mez integrování je čas a výsledek podělený cp vody při (60+x)/2°C je výsledná teplota směsi.
blazenarihova
Chtěla jsem poradit, udělala jsem bohužel v zadání chybu. Co se ale na mne sesypalo výsměšných odpovědí jsem opravdu nečekala. Myslela jsem, že jste solidní portál. Jinak už jsem si poradila sama.
A co jsi čekala, Blaženo? Není tu žádná posměšná, natož nějak hrubá odpověď. Kritizuješ rádce za to, že nedostaneš radu na tvoji nesmyslnou otázku, ale sama jsi pohodlná a neochotná si po sobě aspoň text přečíst a opravit si chyby. Styď se.
Tak ještě jednou, už si prosím Vaše komentáře strčte za klobouk. Možná by si se choval jinak, kdybys věděl, že mi je 75 roků a chtěla jsem pomoct vnukovi. Vaše komentáře mně mrzí, ale za chyby se platí. Nakonec jsem po hledání na internetu vyřešila příklad sama.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.