Nejste přihlášen/a.
Ahoj, já mám menší problém v tom že jsme v září nastoupila na mojí první střední jenže ta škola je hodně špatná (jakož to homofobní, rasictická dokonce tam je pedofilní školník a úroveň vzdělání na této škole je asi tak 4. třída) a já chci přestoupit na jinou střední tak mě zajímá jestli můžu ukončit studium na této škole a jestli to nebude na té druhé škole vadit že jsme vlastně rok nebyla v žádném studiu
Proč čekat rok? Přestup HNED TEĎ na svoji ideální školu! Podmínky přestupu určuje ředitel nové školy, tak si s ním spolu s rodiči domluvte telefonicky schůzku.
Ať rodiče volají hned dnes! Nic neodkládej. Teď je přestup ještě lehký, protože šk.rok teprve začal, takže ti moc učiva ještě neuteklo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.