Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je možné na rok přerušit školu a pak zase nastoupit na střední?

Od: peta* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, já mám menší problém v tom že jsme v září nastoupila na mojí první střední jenže ta škola je hodně špatná (jakož to homofobní, rasictická dokonce tam je pedofilní školník a úroveň vzdělání na této škole je asi tak 4. třída) a já chci přestoupit na jinou střední tak mě zajímá jestli můžu ukončit studium na této škole a jestli to nebude na té druhé škole vadit že jsme vlastně rok nebyla v žádném studiu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

5x
Radím napřed si najít práci ať si můžeš zaplatit pojištění a pak seknout se školou. Budeš mít rok na přemýšlení co dál.

hodnocení

3x

Hlavne aby to nevadilo vasim rodicom. Ako si to predstavujete? Flakat sa doma a nechodit do skoly az do dalsieho septembra a potom zase vymysliet divne dovody, preco je skola zla?

Rodicia ako reaguju, ked im poviete o "pedofilnom skolnikovi"?

hodnocení

2x

Aha. Pedofilneho skolnika nik neriesi? Staci nahlasit na policiu.

Skola ako taka nemoze byt homofobna ani rasisticka. To mozu byt len ludia. Kto? Ziaci? Ucitelia?

Uroven vzdelavania ako absolvent ZS hodnotite podla coho?

liska5
hodnocení

2x

Navštívit tu školu a ptát se ředitele, jaká je šance, aby Tě vzali. Je možné, že doporučí přijímačky znovu do prváku nebo navrhne opakovat ročník. Škola, kterou opustíš, Tě asi ráda uvolní, pokud o ní šíříš tyhle zvěsti.

lmgify
hodnocení

0x

Proč čekat rok? Přestup HNED TEĎ na svoji ideální školu! Podmínky přestupu určuje ředitel nové školy, tak si s ním spolu s rodiči domluvte telefonicky schůzku.

Ať rodiče volají hned dnes! Nic neodkládej. Teď je přestup ještě lehký, protože šk.rok teprve začal, takže ti moc učiva ještě neuteklo.

milan123
hodnocení

0x

Ak je pravda to čo píšete, tak ta škola je vyšinutá už v základoch...

Je to zákazka hlavne pre políciu a školskú inšpekciu.

Obávam sa, že je to trolová otázka. Ak sa mýlim, neprestupujte,

ale konajte! *zmateny*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]