Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem s kalkulačka casio

Od: luc odpovědí: 4 změna:
Dobrý den mám problém,na kalkulačce casio fx-85CE X mi při dělení ukazuje výsledek pouze ve zlomku nevíte co s tím?
Problem s kalkulačka casio

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pantatabateku*
hodnocení

1x

Já to mám o svoji (mám jinači verzo) tag, že dež stiskno stlačedlo [S<=>D], tag se mě to převede na desetinny čéslo. V [Shift] a pag [MENU/SET UP] a vebánim [LineIO] bode véchozi desetiny.

lmgify
hodnocení

1x

Zmáčkni: [SHIFT] [MENU] [1] (Input/Output) [2]

Zdroj: Casio ClassWiz FAQ ( otázka č.2)

mar*
hodnocení

0x
Mám jiné číslo kalkulačky(350), ale stejný problem. Zmáčkni SHIFT a hned potom MENU SETUP a pak se ti tam objeví 1- Mht(asi, nebo tak něco) 2- Lineo 3- zase něco a tak dál. Zmáčkni 1 jako Mht a pak se ti tam objeví 1- Mht a 2- Lineo. Zmáčkni 2. (Možná máš něco pod jiným číslem):)

hodnocení

0x

Zdravím,

dělá se to přes tlačítko menu/setup.

Nemám teď tu kalkulačku po ruce, tak si to přesně nepamatuju, ten postup. Mám dojem, že je tam někdo volba zobrazení -

buď NORM1 nebo NORM2. Je potřebné, to vyzkoušet.

Zobrazování mezi zlomkem a desetinným číslem popř. mezi smíšeným číslem je možné udělat stiskem tlačítka a b/c.

Tady je odkaz na návod

navod-k-obsluze.cz/...

Možná je ten postup změny zobrazení uveden na str. 5 a 6

Zmáčknout tlačítko SHIFT, pak zmáčknout tlačítko MENU a pak pohybovat tlačítkami šipky nahoru nebo dolů a zvolit příslušnou volbu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]