Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úředně ověřená kopie mat. vysvědčení - chyba na poště?

Od: nevimnevim* odpovědí: 3 změna:

Úředně ověřená kopie mat. vysvědčení - chyba na poště?
Dobrý večer, úředně jsem si ověřil kopii mat. vysvědčení, kterou musím dodat k zápisu na VŠ. Problém ale je ten, že v té úředně ověřené kopii je napsané: Listina, z níž je vidimovaná listina pořízena, NEOBSAHUJE viditelný zajišťovací prvek.
Moje mat. vysvědčení viditelný zajišťovací prvek ale MÁ. Je to vodoznak českého lva v pozadí vysvědčení, který v kopii nemám. Mám znovu zajít do pošty a zeptat se ohledně toho?
Děkuji mnohokrát

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pochybuji, že by kopírky, kterými pošty disponují, dovedly okopírovat vodotisk. Pokud vím, tak CzechPointy ověřují a potvrzují správnost textu kopie. Takže myslím, že máte správný dokument.

hodnocení

0x

Proč se ptáte znovu?

lmgify

Pro ty, kteří to nechtějí sami hledat: zde

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]