Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na jakou jít školu?

Od: nyklovaa odpovědí: 7 změna:

Ahoj*stop*

Jsem v 8.tídě a Paní učitelka se nás ptá na jakou školu/obor by jsme chtěli jít a já bych si přála být fizioterapeutkou, ale nevím na jakou školu jít.

Prosím poraďte*zmateny*

Předem děkuji!*srdce*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Zdravím , nespíš prvně gympl a poté vysoká . Hezký večer
Mario
nyklovaa
hodnocení

Dobrý večer ještě jednou a ďekuji za odpověď:)

Dobrou noc.

hodnocení

1x
Na střední škole nezáleží: gymnazium, zdravotnická škola. Potom podle zákona č. 96/2004 Sb. vystudovat bakalářský či magisterský program fyzioterapie na vysoké škole. Po vystudování tříletého bakalářského studia se absolventům nelékařského zdravotnického oboru fyzioterapie přiznává titul Bc.
nyklovaa
hodnocení

Dobrý veer, ďekuji za opověď:)

Velice si vážím toho, že jste mi poradila.

Dobrou noc.

Dobrou noc, ať se ti něco hezkého zdá.

*spat*

lmgify

> podle zákona č. 96/2004 Sb.

Znění příslušného paragrafu zákona

liska5
hodnocení

0x

A jestli mohu poradit, sportuj! Budeš potřebovat gymnastiku, atletiku... a hódně plavání. Je dobré procítit, jak pohyb funguje a čím si můžeš ublížit. Když se na tu fyzioterapii dáš, jednou povedeš nápravná cvičení, budeš učit pohybové struktury pacienty. A půjč si knížky o lidském těle. Nakoukni i do knihy Julius Pataky: Reflexní terapie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]