Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Začiatok školy

Od: matejv odpovědí: 6 změna:

Zdravím, mám taký problém. Zajtra sa mi začína nový školský rok. Bývam na internáte od prváku, aby som nemusel každé ráno dochádzať 2 hodiny vlakom. Idem do tretieho ročníka. Dnes som odchádzal z domu a už som teraz na internáte a prišiel som na to, že som si zabudol zobrať z domu prezúvky do školy. V škole máme povinné prezúvanie po celý rok bezvýnimky. Poradíte mi ako, čo by som mohol urobiť, aby som tento problém vyriešil?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Máš celou třídu spolužáků, tak je popros, ať Ti přinesou pantofle.

hodnocení

1x
Buď si ráno ještě někde přezůvky koupit, nebo se zítra omluvit, očistit si podrážky bot a přezůvky si někde koupit odpoledne po škole. Přinejhorším vás donutí být ten den v ponožkách. Pantofle či "crocsy" u vietnamců stojí od pár desetikorun (u vás tedy spíše jednotky Eur) a do konce týdne v tom určitě přežijete.
matejv
hodnocení

Ráno ich už kúpiť nestihnem. Najskôr poobede. V topánkach ma určite nepustia, u nás sa prezúvanie berie veľmi vážne. Pravdepodobne budem musieť byť v ponožkách, ak nič nevymyslím.

liska5
hodnocení

0x

A není s Tebou na intru někdo, kdo má přezůvky na intr i do školy, že by Ti jedny na pár dní půjčil. Taky bych je sháněla někde u Vietnamců, nebo jestli tam máte obchody Pepco, tam mají taky levné. Ráno bych se ještě zeptala vychovatelky, jestli tam nemaj nějaké náhodou z lońska někde v krabici Ztráty a nálezy.

matejv
hodnocení

U mňa na izbe nemá nikto navyše. Ja chodím po intre v ponožkách, máme tu celkom čisto, ale v škole sa mi moc v ponožkách chodiť nechce.

matejv
hodnocení

No tak som bol nakoniec v ponožkách, ako jediný z tiedy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]