Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám taký problém. Zajtra sa mi začína nový školský rok. Bývam na internáte od prváku, aby som nemusel každé ráno dochádzať 2 hodiny vlakom. Idem do tretieho ročníka. Dnes som odchádzal z domu a už som teraz na internáte a prišiel som na to, že som si zabudol zobrať z domu prezúvky do školy. V škole máme povinné prezúvanie po celý rok bezvýnimky. Poradíte mi ako, čo by som mohol urobiť, aby som tento problém vyriešil?
A není s Tebou na intru někdo, kdo má přezůvky na intr i do školy, že by Ti jedny na pár dní půjčil. Taky bych je sháněla někde u Vietnamců, nebo jestli tam máte obchody Pepco, tam mají taky levné. Ráno bych se ještě zeptala vychovatelky, jestli tam nemaj nějaké náhodou z lońska někde v krabici Ztráty a nálezy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.