Ahoj, chtěl jsem se zeptat, nevím proč ale už od cca 5. Třídy si školu s kámošema neužívám, nedokážu pochopit srandu, a kvůli tomu si ze mě dělají srandu, nevím co je špatně ale dokonce při tělocviku sem se skoro rozbrečel, já sem si myslel že to nezvládnu, myslel jsem si že nezvládnu nic v životě, a je zajímavý když s těma stejnýma lidma ze třídy hraju online video hry tak si děláme se všeho srandu a cítím se strašně uvolněně a ve škole se cítím pořád stresově, dokonce i kamarád říkal že se chovám online úplně jinak že to nechápe že nepůsobim tak vystresovaně jak ve škole, nevíte čím by to mohlo být?
Ve hře jsi někým jiným, nemáš tam své fyzické a jiné handicapy (ať už skutečné, či domnělé), nemáš komplex z toho, že jsi malý, nebo naopak hubený vysoký, že nemáš značkové hadry a drahý mobil, tam si nějaký např. bonus vzhledu přikoupíš za 30 Kč. Dále ve hře nejsi ve skutečném fyzickém kontaktu s ostatními, nemusíš ustát oční kontakt, nehrozí ti fyzický kontakt, prostě sedíš v pohodě a bezpečí svého pokoje. To je pro lidi, kteří mají problém se socializací, ohromně komfortní a příjemné prostředí. Tedy dokud nedojde na kyberšikanu, pak je pro ně utrpením reálný i virtuální svět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.