Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oblek u státní maturitní zkoušky

Od: gh odpovědí: 6 změna:
Čau, je možné se obejít u státní maturitní zkoušky bez motýlka či kravaty?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

3x

Pokud vím, tak u maturity nebo snad i jiné státní zkoušky, žádné konkrétní oblečení předepsané není (pokud ano, uveďte odkaz).

Viděl jsem lidi maturovat jen v košili.

Oblek dnes vypadá dobře i rozepnutý a bez kravaty s rozepnutým knoflíkem nebo dvěma u krku, pokud jsi ten typ, co to umí prodat.

Oblek u státní maturitní zkoušky

hodnocení

1x

Kravata, Motýlek : Můžete ji mít, ale nemusíte. Samozřejmě s kravatou vypadá oblek lépe. Pokud ji nechcete, zvolte košili, jejíž límeček funguje dobře i bez ní.

hodnocení

1x

U syna na škole byli maturanti u písemných normálně oblečení u ústních a praktických v obleku.

hodnocení

0x
Já před hafo lety maturoval v obleku a kravatě

jano123
hodnocení

0x

Ja som hodne dávno maturoval "v kravate".

Doba a móda sa mení, ale nemení sa jedno,

podstatný je obsah v hlave...*palec2*

tebi
hodnocení

0x
Kravata, motýlek, oblek, nač dělat problémy, když k dokonalosti stačí tak málo. A rozhodně nebudete vyčnívat. Jsou typy, co jdou ke státnícím v riflích, na vlastní oči jsem to viděla, ale to jsou extrémy...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]