Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

První den na SŠ + internát

Od: colleen odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,
Zítra jedu poprvé na internát a nevím co dělat. Jak to tam bude chodit? Bojím se, že si tam nenajdu kamarádky. Jak se mám skamarádit? Ve čtvrtek je první den na střední a mám ten samý problém. Prostě se bojím všeho co mě může potkat.
Poradíte?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Vyhoda je, ze nemusis nic delat, staci pockat. Za 48h to uz budes mit vse za sebou at chces nebo nechces a pak uz jen na to pozdeji budes vzpominat, ze ses tak zbytecne stresovala.

hodnocení

5x

Představte si, že přesně tyhle otázky a obavy má dneska několik tisíc prváků :) - tak hlavu vzhůru *slunce*

koralina
hodnocení

2x
Já byla na intru 4 roky. Měli jsme to štěstí, že jsme vycházeli opravdu všichni se všemi a byly to nejkrásnější roky mého života. Ráda na to vzpomínám... Určitě si kamarády najdeš, hlavně buď svá a užívej si to... :)

hodnocení

0x
Ahoj. Moje dcera měla před rokem stejné pocity. Nakonec měla štěstí a je na pokoji se dvěma skvělýma holkama.
Tyhle obavy má každý z nástupu do nového prostředí. Uvidíš, že to z tebe po prvním dnu spadne a pak potrvá nějakou dobu, než se poznáte vzájemně.

hodnocení

0x

Proto tam zítra jedeš, aby ses dozvěděla, co a jak, co máš dělat a jak to tam chodí. Všechna děvčata budou hledat kamarádky, tak nemej obavy, seznámíte se snadno.

hodnocení

0x

Já dodnes dojíždím hodinu a půl. A jsem za to rád: ve vlaku se mi jde bezkonkurenčně nejlépe učit, plus i cesta na vlak ve mně jaksi vybudí produktivního ducha. Totálně něco jiného, než být doma; na intru by to bylo lepší, ale stejně ne tak dobré.

Bohužel toto má každý jinak, takže hodnota tohoto příspěvku je asi minimální...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]