Nejste přihlášen/a.
Zítra jedu poprvé na internát a nevím co dělat. Jak to tam bude chodit? Bojím se, že si tam nenajdu kamarádky. Jak se mám skamarádit? Ve čtvrtek je první den na střední a mám ten samý problém. Prostě se bojím všeho co mě může potkat.
Poradíte?
7x
Vyhoda je, ze nemusis nic delat, staci pockat. Za 48h to uz budes mit vse za sebou at chces nebo nechces a pak uz jen na to pozdeji budes vzpominat, ze ses tak zbytecne stresovala.
0x
Proto tam zítra jedeš, aby ses dozvěděla, co a jak, co máš dělat a jak to tam chodí. Všechna děvčata budou hledat kamarádky, tak nemej obavy, seznámíte se snadno.
0x
Já dodnes dojíždím hodinu a půl. A jsem za to rád: ve vlaku se mi jde bezkonkurenčně nejlépe učit, plus i cesta na vlak ve mně jaksi vybudí produktivního ducha. Totálně něco jiného, než být doma; na intru by to bylo lepší, ale stejně ne tak dobré.
Bohužel toto má každý jinak, takže hodnota tohoto příspěvku je asi minimální...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.