Nejste přihlášen/a.
Zdravím, ve zprávách ráno jsem viděl, že pokud bude nedostatek energií, tak vysoké školy přejdou na online výuku. Osobně mi to přijde dost nefér vůči studentům středních škol...proč by středoškolák měl mrznout a vysokoškolák ne?
Dle mého názoru by měl být středoškolák schopný samostudia...to že někteří podvádí je jejich problém, ale co tak vím od přátel co dělali vysokou školu v době covidu, tak tam se prý podvádělo taky furt...přecejenom ten profesor nikdy nevidí co má daný člověk nalepené na zdi za kamerou a nebo na monitoru...
Jsem taky názoru že online výuka není efektivní...ale přijde mi dost nefér aby středoškolák musel mrznout a vysokoškolák si z vesela dělal vysokou školu formou online
Pusťte si z audioarchivu na Dvojce ekonomku Ilonu Švihlíkovou. Bylo to dnes v pořadu "Jak to vidí..". 30.8.22 ráno 8.30 - 8.55. Pochopíte, kam to spěje. To teprve bude mazec! Zlatej covid...
liska5 - to, jak zde dnes opakovaně propagujete názor oné švihlé paní, je až nechutné. Neupínejte se na jeden názor.
Neupínám se, kldně mi doporučte něco jiného, co mi rozšíří obzory. Já Vás nebudu odsuzovat. Jen by mne zajímalo, co Vás na tomto konkrétním dílu tak pobouřilo?
@liska5 Díky za upozornění. Paní docentka hovoří jasně, srozumitelně a k věci. Bezvýhradně souhlasím s kritikou zelené energie, s tím, že máme dostatek vlastní levné elektřiny a s tím, že by vláda měla jednat rozhodněji. O hnojivech a CO2 jsem nevěděl, věřím ale, že i v tom má pravdu.
liska5 - nejde o konkrétní díl. Nebudu ho ani poslouchat, protože na tu paní (a její moudra) mám dlouhodobě ujasněný názor a ona už určitě jiná nebude. Já to tak mám, že si lidi, jejich řeči i skutky pamatuji. Podobně to mám i s panem Zemanem, který nám škodí dlouhodobě. Ani jeho nedávný "odklon" od pana Putina mu nevěřím (bude to jen hrané a neupřímné).
Nord Stream II je připravený a natlakovaný už mnoho týdnů. Stačí, aby germán řekl, že jedeme ..
Ovšem, pokud poslouchá okupační vládu ..
Zasuvky budou na suchu? To jakoze se budou vypinat jaderne elektrarny? Nebo co se bude dit? Ja Ti to reknu. Nic se nebude dit. Svet se bude tocit dal. To co se deje ted, je obrovska turbina roztaceci strach, frustraci a hysterii lidi pekne hnana novinari. Ti seji a pisi jen o zlu, strachu.
Jaderky pojedou naplno. Ale bez plynu to nebude stačit na to, aby nahradily spuštěné přímotopy. Lidí, kteří budou doma v několika svetrech a nezapnou přímotop moc nebude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.