Nejste přihlášen/a.
A tak se stane, že sice ve škole nebude, ale ty budeš umět a nebudeš před svou dívkou a později před svými dětmi, za promitiva. Vlastní zkušenost. To, že to pan doktor nebo pan prezident neumí, to neznamená vysvětlení pro tebe.
Psaní všemi deseti je na obchodní akademii, dělá se z něj i státnice. U jiných škol to nemá smysl a využití. Když to někdo nutně chce umět, může se přihlásit do kurzu.
A ještě daleko více času uspoří, když se naučíte používat funkci diktování ) Je rok 2022 a ne 1992.
Kolik ti je let, s těmito názory? Už dnes na infolinkách korporací se setkáš s AI
V hlasovém ovládání a zadávání je budoucnost, na nějaké ruční vstupy zapomeň, to zanikne spolu se starou generaci, přežitek.
já jsem si sice ten kurz na psaní na stroji dělal, pak byly i programy pro PC, ale jak jsem postupně přestal využívat klávesnici, většinou zadávám vše hlasem, ono i toto je potřeba se naučit, tak psaní všemi 10, pokud tedy nejsem spisovatel nebo novinář nebo zapisovatelka, nebo programátor, považuji za zbytnou dovednost
jd: Vzhledem k množství chyb, které tu spamujete, je ideální ukázka toho, že diktování má zatím značné rezervy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.