Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je možné přestoupit na jinou školu přes prázdniny?

Od: ildkdkdmd odpovědí: 3 změna:
ahoj, mám jít na školu,ale chtěla bych 1.9 jít na jinou, protože jsem si uvědomila, že to bude lepší. vím že mě neznáte, jen jestli nevíte, jestli to je ještě možné. kdyby měli místo, což se prý dozvím za pár dní, bude ještě možné tam jít 1.9 oficiálně? nebo chodit pár dní na tu mojí teď školu, než přestoupím?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

0x
Přestoupit můžeš až ti to odsouhlasí rodiče a ředitel nové školy.

lmgify
hodnocení

0x

Samozřejmě to jde. Hlavně komunikuj s ředitelem nové školy a hned, jak to budeš mít jisté, dej vědět řediteli původní školy.

Požádej rodiče, ať ti pomohou vše vyřídit. Začni volat okamžitě (v pracovní době)!

Nevím, jestli píšeš o přijmutí na odvolání nebo o úplně jiné škole. Rozdíl je v tom, jak se nahlíží na tvůj zápisový lístek, kde slibuješ nastoupit na danou školu. Proto radím zůstat v kontaktu s oběma řediteli, ať ví, kolik studentů budou mít a kolik mají aktuálně volných míst.

Podobný dotaz

hodnocení

0x

Jestli ve škole nemají všichni dovolenou, tak tam zavolej, ale lépe dojdi a informuj se u sekretářky ředitele.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]