Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak to funkuje první den a co vše potřebuji. Jdu na střední kde nikoho neznám a docela mě to znervózňuje. Budu ráda za každou odpověď.
Dobrý den, doporučuji hlavně přijít do třídy dostatečně brzo a dobře si vybrat sezení - místo, které si vyberete, budete sdílet se spolužákem/spolužačkou zřejmě po celou dobu studia. Hlavně buďte v klidu, protože nervozní budou všichni okolo. A mějte dobrou náladu i úsměv. Zdravím!
Prostě přijdete ráno do své třídy, zeptáte se, kde je volno, nebo si najdete úplně volnou lavici, posadíte se a počkáte na třídního učitele. Není to žádná věda.
Až na to, že já jsem si tenkrát sedla vedle megery, která byla převlečená za kamarádku. Kde mohla, tam mě podrazila. Ale myslím, že boží mlýny zafungovaly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.