Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
slyšela jsem nějaké zvěsti, že na VŠ lze jít po absolvování státní maturity vyšší obtížnosti bez přijímaček. Co o tom víte?
Jde mi o to, že by mě bavila kynologie, ale bohužel střední školu jsem si vybrala v tomto směru špatně - věnujeme se tu právu, ekonomice, jazykům... Na kynologii jsou přijímačky z biologie, kterou tu vůbec nemáme. Letos maturuju, takže na to doučit se to ve volným čase už nezbývá moc času...
Nevíte o tom něco, co je na tom pravdy, jaké jsou bližší podmínky toho přijetí bez přijímaček?
Díky moc, Vlk.
Dobrý den, a není to náhodou tak, že si to ta příslušná vysoká škola určí sama? Myslím tím podmínky přijetí bez přijímacích zkoušek. Možná to chce sledovat jednotlivé ty VŠ, jaké mají podmínky pro přijetí. Pokud jste ale vůbec nebrala biologii, počítejte s tím, že s ní budete mít na VŠ problémy...
Ahoj, jsem na kynologii (ČZU) ve druháku a přijímačky jsem nedělala vůbec, protože jsem měla průměr z maturitního vysvědčení do 1,5.. Ale nevím jak se to bude dělat teď s těmi novými maturitami. Ale i kdybys dělala příjímačky věř že to není vůbec nic těžkýho, všichni říkali, že jsou to jen základy biologie.
Dobře, díky moc, napsala jsem jim e-mail, jak je to teď s přijímáním bez přijimaček, pokud bych měla průměr do 1,5 a zeptala jsem se na učebnici, kterou by mi doporučili k nastudování, tak se budu po nocích šprtat biolu a snad to dám, když to tedy není až zas takový strašák .
Ještě jednou děkuju.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.