Dobry den, vcera jsem se vyjadril elektronicky, ze zadam o vyrizeni zanechani studia na jednom oboru na CZU, protoze jsem den predtim byl zapsan na jiny obor primo tam. Dostal jsem dopis o ukonceni studia, ale je tam i psano, ze mam do 10 dni vyporadat sve zavazky vuci univerzite, avsak ja nevim, co to znamena. Uz od brezna jsem tam nechodil. V zakone jsem to nenasel. Poradte mi nekdo prosim.
Např. dluhy menza, kolej, knihovna vč. nevrácených výpůjček atd. - nemáte třeba nějaký systém vypořádání na stránkách školy? Na studijním se otázat ostýcháte?
A prozradíte, v jakém zákoně jste hledal?
kokonoranzovy
tak to jsem v klidu. Nic jsem si odnikud nepujcil, na koleji jsem nebyl, v knihovne jsem si akorat zaridil ISIC, jinak jsem jen chodil do konce unora do skoly (po zkouskach , diky kterym jsem se dostal do letniho semestru, jsem tam nechodil) - k nicemu jsem se nezavazal. Tak to je pohoda.
Studium je zdarma, pokud ho zdárně dokončíte, tím, že jste řádně neukončil ročník jste se sám ošidil o bezplatné studium. Prostě když přejděte na jiný obor, budete muset zaplatit poměrnou část, 4 roky jsou zdarma u Bc. Další studium Bc zdarma jen poměrná část...
kokonoranzovy
vsak to ja vim, prisel jsem o rok zdarma, ale lepsi jit jinam nez se trapit na odpadnim oboru. Kdyz ho dam za 3 roky tak nic platit nebudu
jitka*
Lol, v životě jste dokázal úplný ... Ale vyjadřuje te se o škole jako o odpadu. Předpokládám že za rok na tom budete úplně stejně. A žádnou školu stejně nedoděláte. Chudáci vaši rodiče.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.