Dobry den, byl jsem prijat na VS na CZU a zatim jsem na jine stale jako student zapsan (a nejspise bych byl vyhozen az nekdy v zari, i kdyz jsem tam uz od brezna nepachl) a za necely tyden mne ceka zapis na nove skole. Kdy by bylo nejvhodnejsi se odhlasit z tamte skoly? V den zapisu na novou skolu? A jak se to dela? Ja bych to normalne nechal byt, ale slysel jsem, ze by se mi pak odecetly mesice zdarma kdybych to nechal az do zari nez me vyhodi
Zavolejte si na studijní oddělení tam, kde končíte, a chtějte znát postup, co je vše třeba k ukončení studia.. A co nejdřív. Ani se mi nechce věřit, že jste vysokoškolák.
Je to tak, bezplatné jsou 4 roky, pokud je škola dokončena nabíhají další 4 roky, když ne, už nemáte možnost bezplatně studovat ty 4 roky, ale jen poměrnou část, takže zrušit co nejrychleji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.