Zdravím momentálně chci jít na nějakou střední školu. No a našel jsem dvě jedna je v mostě a druhá je v Karlových Varech kdybych to měl spočítat tak Karlovy Vary jsou ode me a 18 km blíž než Most. Ale já mám otázku jestli je lepší studovat v Karlových Varech nebo v mostě? (Most Ústecký kraj) slyšel jsem že most je prý nejhnusnější město v Česku. A Karlovy Vary mi přijdou drahé tak teď kam?
Mezi nama radši draší Vary než tmavej Most Mam tam kamarada kerej bydlí v problemový čtvrti a občas se tam jedu na něj kouknout Ja bych tam bydlet nechtel ani zadarmo
To bys denně dojížděl? Tak si tam udělej výlet a pozoruj. Ač jsem v Mostě chodila do školy, asi bych brala K.Vary. Ber taky v úvahu častost spojů, vzdálenost od nádraží.
vybírala bych podle kvality školy. co se vzdálenosti týká, tak spíš než o kilometry bych se zajímala o existenci spojení hromadnou dopravou ve vhodnou dobu, případně o možnostech pobytu na intru.
jinak moje dcera studovala v Litvínově a nestěžovala si. školu ukončila živá a zdravá
však mezi nimi jezdí pravidelně tramvaj a je to cesta asi na čtvrt hodiny... to z jednoho konce Prahy na druhej jedu dýl do Mostu jezdila pravidelně na nákupy, do kina, do divadla, na autobus domů...
Občas jezdíme za známými do Mostu, nebydlí tedy přímo na sídlišti ale v klidné části a mě to tak hrozné nepřijde, jezdíme tam na trhy, různé akce, do Aquaparku, na autodrom, pěkné jezera, je tam slušné OC, dost přírody a stezek na brusle, kolo apod, zajmavý areál na Šibeniku, kostel, Hněvín.. atd nadruhou stranu bych si vybíral spíše školu podle kvality a dostupnost...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.