Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bere se dopravní obor jako technický?

Od: dindong odpovědí: 3 změna:

Zdravím, plánuji že si udělam kombinovaně vysokou školu, jde mi hlavně o titul a chtěl bych nejraději technický. Právě se chci zeptat jestli se nějaké dopravní obory berou jako techické? Popřípadně jestli jsou dopravní školy těžké nebo ne? (hledám nějakou nejlehčí vysokou školu co se bere jako technická *smich*)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

skoj
hodnocení

7x

Jestli vám jde jenom o titul, tak na školu nelezte. Ti učitelé tam jsou od toho, že se studenti chtějí něco naučit.

Technické obory jsou těžké. A ne všechno jde studovat kombinovaně. Dopravní obory lze vnímat jako technické - třeba ČVUT má přímo dopravní fakultu.

liska5
hodnocení

2x

*sok*To mi klesla brada! Hlavně se nenadřít, vědomosti nejsou zas tak důležité, jde mi o titul! *alene* To budete takovej ten nepoužitelnej inženýrek...

honza7*
hodnocení

0x
Pro vás, jako typického prolejzače cestou nejmenšího odporu, aneb hlavně, aby to bylo lehký, bude i ta doprava těžká. Pokud vás nevytřídí nic jiného, tak matematika, která tam není žádná dávačka, to zvládne určitě. Pro lovce titulů, kteří se chtějí vysokou proflákat, je tu ta vejška pro modelky a hlasatelky. Myslím, že se to jmenuje UJAK. Technické obory tam asi nejsou, ale pro někoho, komu jde jen o titul, je to nakonec stejně jedno. Titul jako titul. Vystuduje tam skoro úplně každý, úspěšnost je 95 %. Musel byste být totální šimpanz po lobotomii, abyste tam neuspěl. Pro takové lenivé vychcánky, kteří jdou po titulu = značka ideál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]