Nejste přihlášen/a.
Zajímalo by mě jak se stát pilotem letecké záchranné služby.Na jakou střední školu mám jít,jestli je potřeba i VŠ a jak se k tomuto povolání postupně dopracovat.Všem děkuji za jakékoliv odpovědi.( mám vybranou spš dopravní-letecká doprava-je to dobrá volba?)
Vrtulníky letecké záchranné služby už jsou po mnoho let součástí našeho života a za léta jejich provozu jsou na je na jejich kontě množství zachráněných lidských životů. S tím, jak roste informovanost společnosti o odpovědné a důležité práci, jež je vykonávána leteckou záchrannou službou (LZS), roste i zájem o informace týkající se požadavků na piloty vrtulníků LZS, jejich kvalifikacích a výcviku. Společnost DSA a.s se tak rozhodla uspokojit touhu zájemců o tuto bohulibou práci a po těchto informacích a tak zveřejnila stručný návod jak se stát pilotem vrtulníku letecké záchranné služby.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.