Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mi bude vycházet na vysvědčení

Od: anonymus odpovědí: 6 změna:
Zdravím,
V bakaláři mám 6 známek z fyziky a mám průměr 3,50 a teď asi dostanu 4 s váhou 1,00 nebo takhle spíše dostanu 3 ale nejsem si jist a se třídou jedeme na vodu takže už nebudu možnost si známku opravit takže chci mít jistotu abych nedostal 4 na vysvědčení tak bych potřeboval poradit co mi bude vycházet když dostanu 4
Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

To vychází na čistou 4.

anonymus
hodnocení

Pardon ještě jsem zapomel dodat že ten učitel mi dal 5 za pozdní odevzdání ale ted mi tu 5 smaže a dá místo toho 4 a ted tam mám jenom tu 5 a když mi jí opraví na 4 tak jakej bude průměr
Děkuji
mate59

Vychází sólová 4 nebo jich bude víc?

anonymus
hodnocení

Jediná protože máme nového učitele který akorát dodělal školu a nemá zkušenosti ostatní předměty mám 1 a 2
mate59

Zajdi za učitelem,klidně o přestávce, zeptej se ho na známku,řekni, že nechceš sólovku 4 a popros ho, ať tě vyzkouší,než odjedete na vodu.

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, už nyní to je za 4. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]