Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Není už pozdě?

Od: marieee odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, je mi 32 let a uvažuji nad studiem vysoké školy při práci ( kombinované studium). Láká mě to u policie zaměření na kriminalistiku, co si o tom myslíte? Není na to už pozdě studovat takový obor?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dasa*
hodnocení

2x

Dobrý den,

nikdy není pozdě, pokud se na to cítíte a složíte přijímací zkoušky. Držím palce :)

hodnocení

2x

Na vasom mieste sa zamyslim, ci viete fungovat v organizacii, riadenej vojenskym stylom rozkazmi, ako je policia. Nemate nahodou nerealne predstavy z filmov? Je vam jasne, ze vacsina veci, ktore budete riesit budu rozne male kradeze, domace nasilie a pod? Vela papierovacky ...

Policia ma tiez nejaky vek, do akeho beru a nemuslite si, ako hned skoncite na kriminalke. Mate zistene detaily?

hodnocení

0x

Proč ne? Jen si vzpomeňte na studenty Kroupu či Plhu, který chtěl číst Vergilia v originále. *smich* Proti nim jste mladice.

Podmínkou je dobře složit přijímací zkoušky. Pomohlo by Vám, pokud jste se v současném či minulém zaměstnání zabývala něcím podobným, z tohoto oboru. Abyste měla na co navazovat a nemusela začínat od píky. Jaga.

Ten děj komedie Marečku, podejte mi pero, si asi dobře nepamatujete. Student Plha neměl v úmyslu číst Vergilia v originále ani se učit latinu. Ale hlásil se v nevhodnou chvíli :)

Souhlasím s tím, že při věku 32 let není problém studovat VŠ. Znám lidi, kteří studovali VŠ i když jim bylo přibližně 40 let a úspěšně vystudovali.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]