Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych poradit jak říct rodičům že jsem zaspal a probudil se až v 10:00, takže jsem se rozhodl že to už nemá smysl protože než bych došel do školy bude odpoledko a po odpoledku je jenom výtvarka a tam ani nepotřebuji známky. Rodiče zatím nic neví protože nejsou doma ale v práci.
Jak jim to mám říct?
Předem děkuji za rady.
4x
Rodičům to řeknete stejně, jako nám zde na Poradte.
Nadšeni z toho jistě nebudou, ale pokud je to vaše první "zaspání" a nikoliv opakované a známky máte dobré, asi z toho velkou vědu dělat netřeba.
1x
Dobrý den. Určitě počkejte až rodiče přijdou z práce domů. Po telefonu to neřešte. Doma to s nimi v klidu proberte. Může se to stát každému a pokud to u Vás není časté, tak by to rodiče mohli vzít v klidu. Řekněte jim co se stalo a požádejte je, aby Vám dnešek ve škole omluvili. (Mami, tati, já jsem dneska zaspal a nešel jsem do školy. Mohli byste mi dnešek prosím omluvit?) Nic složitého nevymýšlejte.
- Neomluvené hodiny - co hrozí?
- Neomluvene hodiny, kdy to řeší socialka?
- Co mi hrozí za 10 neomluvenych hodin
- Neomluvené hodiny-řešení
- Co mi hrozí za neomluvené hodiny?
- Neomluvené hodiny - co hrozí?
- Pozdní omluva vs neomluvené hodiny
- Neomluvené hodiny a manipulace s omluvenkou
- Neomluvené Hodiny
- Neomluvené hodiny
- Odmítnutí omluvení hodin, Neomluvené hodiny
- Neomluvene hodiny
- 2 neomluvené hodiny
- Neomluvené hodiny (dovolená)
- Neomluvené hodiny
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.