Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ověření maturitního vysvědčení

Od: emm odpovědí: 5 změna:
Ahoj, potřebuju ověřenou kopii maturitního vysvědčení, půjdu na poštu na Czechpoint. Jde o to, že mi kamarádka řekla, že už si tam musím donést kopii vysvědčení kterou mi ověří. Já si myslela, že oni mi tam tu kopii udělají a ověří.
Kdyby jsem musela mít tu kopii, tak kde mi to okopírují, aby tam byly i ty vodoznaky v pozadí. Doma bych si to totiž mohla vytisknout jen na obyčejný bílý papír. Nemám totiž kvalitní tiskárnu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud máte zájem o ověření dokumentu, nemusíte přinést s sebou okopírovaný dokument, kopii v maximálním formátu A4 vám zhotoví na poště.

ceskaposta.cz/...

hodnocení

3x
Kopii mít nemusíte, udělají vám ji na Czechpointu. Ostatně to je pro její ověření i jednodušší, když ji sami udělají.

asd1
hodnocení

2x

Vodoznak nepotřebuješ, stačí obyč kopie bez něj.

On snad ani vodoznak kopírovat nejde.

hodnocení

1x

pokud vím, tak ten vodoznak se neokopíruje. a moje zkušenost je, že když jsem kdysi prvně nakráčela na Czech point s kopií, tak si ji nevzali. že prý musí potvrdit, že je to přesně ta samá kopie dokumentu, který chci ověřit, takže si udělají kopii svoji, protože netuší, jestli jsem si u té své kopie třeba sama neudělala nějaké úpravy v textu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma maturitní vysvědčení

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]