Ahoj, potřebuju ověřenou kopii maturitního vysvědčení, půjdu na poštu na Czechpoint. Jde o to, že mi kamarádka řekla, že už si tam musím donést kopii vysvědčení kterou mi ověří. Já si myslela, že oni mi tam tu kopii udělají a ověří. Kdyby jsem musela mít tu kopii, tak kde mi to okopírují, aby tam byly i ty vodoznaky v pozadí. Doma bych si to totiž mohla vytisknout jen na obyčejný bílý papír. Nemám totiž kvalitní tiskárnu.
pokud vím, tak ten vodoznak se neokopíruje. a moje zkušenost je, že když jsem kdysi prvně nakráčela na Czech point s kopií, tak si ji nevzali. že prý musí potvrdit, že je to přesně ta samá kopie dokumentu, který chci ověřit, takže si udělají kopii svoji, protože netuší, jestli jsem si u té své kopie třeba sama neudělala nějaké úpravy v textu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.