Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Učitelka si na mě zasedla

Od: tereza* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
poslední dobou jsem hodně ve škole chyběla kvůli nemoci. Moje paní učitelka si na mě zasedla, jelikoz když zrovna zkoušela a vylosovala mě, tak jsem nebyla ve škole.
Ještě před pár týdny mi na vysvědčení vycházela trojka, ale teď jsem si to zvedla na hezkou dvojku. Moji kamarádi mi říkali, že si na mě o hodinu stěžovala, že pořád nejsem ve škole, tak ať se nedivím, že mi vychází trojka. Prý také je to podezřelé, že jednou chybím a potom ne. Nemyslím si, že bych byla nějaká její oběť, ale nelíbí se mi, že nás třeba ponižuje a trochu se bojím, že mi dá horší známku na vysvědčení jen proto, že jsem často nemocná. Ví, že to není jenom o známkách, ale i tak.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

S cim chcete poradit?

tereza*
hodnocení

Nevím, jestli to mám nějak více řesit, či komu bych to měla říct?

jenda22
hodnocení

0x

Pokud jste v právu, zajděte s rodiči za ředitelem a ať učitelka svůj postup obhájí. Není nic snažšího.

petule*
hodnocení

0x

Doufám, že jen nepočítáte průměr, protože ten je k ničemu. Důležitější známky jsou z testů a zkoušení. Menší testy už takovou váhu nemají, natož např. seminární práce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]