Nejste přihlášen/a.
Ahoj,zajímalo by mě na jake urovni by měl být žak 9. třídy? (myslím např. A2,B1 apod.) A ještě by mě zajímalo jaka uroven se probíra na SŠ v prváku?
předem díky
Ahoj tede,
Já jsem v druhé ročníku na gymnáziu. Ohledně mých studií angličtiny - studium začalo od úplných začátků na ZŠ v 7. ročníku a to s učebnici Project 1. V 9 ročníku jsme se s učitelkou dostali na začátek budoucího času v Project 2. Měla jsem nastoupit na gymnázium a měla jsem obavy o mé znalosti. Na gymnáziu nám nabídli dvě úrovně pokročilosti. Já se přihlásila do mírně pokročilé, neboť ve třídě byly i studenti, kteří se neučili angličtinu ani jeden rok. Z úvodního testu na ověření mých znalostí jsem měla za 3. Celý prvák to byla makačka, probraly jsme postupně všechny časy až do předpřítomného. Slovíček na učení bylo hromady, ale uhrála jsem to za jedna na pololetí i na konci roku. V prváku jsem začali s headway pre-intermediate. Za prvák jsme dělali jednu lekci za měsíc. Teď v druháku nám změnili učitelku, myslím k lepšímu. Skoro celou hodinu na nás mluví anglicky, hrajeme různé hry, známe skoro všechny časy a trpné rody. Kromě toho v druháků jsem si vybrala i konverzaci z AJ. Nebyla jsem si svou volbou jistá, ale jsem ráda. Učím se sice hodně slovíček, ale alespoň něco umím.
Jinak na tvůj dotaz, úrovně neřeš. Co umíš? Pokud umíš, alespoň 5 časů a když se bavíš s angličanem a trochu se chytáš, tak si v pohodě. Jestli ne nezoufej, na většině škol se jede od začátku. Takže hodně štěstí.
ok,díky za info těch 5 času zvladam ale ja mam problem,že mam problem dat dohromady větu nakonec ji dam dohromady ale strašně dlouho mi to trva
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.