Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřeboval bych pomoc od většího znalce angličtiny, na překlad těchto vět:
1.Kateřina mi včera večer volala , je na dovolené ve Francii, užívá si báječný čas a nechce se vrátit domů
2.Momentálně nemají žádný byt, bydlí s přáteli a hledají si ubytování
3.Chci zhubnout , takže tento týden nejím oběd
4.Ken je stále nemocný, ale pomaličku se zlepšuje
5.Svět se mění, věci nikdy nezůstanou stejné
Zá případné odpovědi moc děkuji a jsem rád , že si na mne uděláte 10 mintu čás. Díky Pepa.
Dobrý den josef23098,
jsme poradna a ne web na vypracovávání domácích úkolů. Stačí otevřít učebnici angličtiny, slovník a popřípadě i sešit. Vrhnout se dotoho a přeložit ... Ano slyšíš dobře přeložit. No pokud ti to půjde máš vyhráno Když si nebudeš jistej, tak sem tvůj překlad hoď a mi ti ho zkontrolujem. Nauč se řešit problémy sám, bude se ti to v životě hodit. Přece, když pojedeš do Velké Británie či do USA, taky tam nebudeš mít žádnou poradnu nebo web. Buď víš a domluvíš se, nebo máš smůlu. A když budeš na pohovor v zaměstnání a šéf se tě zeptá na něco anglicky, ty mu odpovíš: "Promiňte musím se kouknout na internet do webové poradny?"
Takže překládat, překládat a překládat ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.