Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nutně potřebuju pomoct

Od: nechcitorikat odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

ve fyzice se učíme o energii a paní učitelka nám dala za úkol zjistit a napsat využití energie v reálném životě. Můžete mi prosímn někdo pomoci? Otázka hodně spěchá.

Děkuju moc předem!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Zkus si vzpomenout na to, v čem nám pomáhá třeba vítr, voda, slunce, oheň, elektřina, plyn, zvířata, hledej a uvažuj.
Energie větru = větrný mlýn, elektrárna, pouštění draků, pohon plachetnic atd atd atd.
nechcitorikat
04.06.22 12:50
hodnocení

hodnocení

1x

Preco by ti niekto mal spravit domacu ulohu, ty lenivec? Nie je to ziadny zlozity vypocet ani projekt, staci si to vyhladat na nete. Tak sa snaz !

výtka
Upozornění od sys hejkal 14. 06. 2022 07:46:14
! Pravidlo Z4: je zakázáno odkazovat tazatele na vyhledavače ve smyslu: "tady si to najdi" a na místa, kde problém vznikl (úřady, instituce, zaměstnavatele apd) ve smyslu: "tam se zeptej, podívej". Tazatelé nejsou hloupí, aby o této možnosti nevěděli, ale z nějakého důvodu volí Poraďte.cz, respektujme to! Poradna je na to, aby ten, kdo ví, pomohl tomu, kdo neví!
Tazatel žádá pomoc, ne vypracování...
nechcitorikat
hodnocení

Tohle je taky část internetu ne? A na netu jsem se snažila něco najít ale bez výsledku, proto píšu sem :)) Není potřeba být hned zlý ne? Já se pouze zeptala :) Hezký den

hodnocení

1x

Zadej si třeba na seznamu vyhledávání " využití energie v reálném životě." a tam toho najdeš mnoho. To jsem otevřela jen jednu stránku. Žádný problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]