Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém ve škole

Od: anonym2009® odpovědí: 15 změna:
Dobrý den,ve čtvrtek v počítačové učebně jsem otočil klíč který byl napojeny na pojistkovou skříň a ono to vyplo všechny počítače, a můj kamarád který byl u toho tak to vykecal jednomu spolužákovi ve třídě kterej je pěknej ha****k a ten to řekl učiteli na informatiku.Dnes jsem nebyl ve škole protože jsem dnes měl průjem a běhavou, a od kamarádů jsem se dozvěděl že se po mě shání ředitel a "prej"že dostanu důtku tř.učitele a nejde to nahodit,a že zavolá mé mamce a dnes možná to bude na bakalářích.Prozatím se to ještě nestalo.Poradíte mi co mám těť dělat?Učitelovy na informatiku jsem poslal omluvný e-mail.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
Co bys mel dèlat? No udèlal si blbost tak se ktomu postav jako chlap a nefňukej jak nákej posera pŕiznej vinu omluv se a pŕijmi trest nic jinýho se dělat nedá oni ti hlavu neutrhnou
hodnocení

Díky za radu

111®
hodnocení

2x

zeptej se rodičů--

ltz
hodnocení

2x
Jde o to, jestli si věděl, že když pootocis klíčem, tak že tím vyhodís všechny pocitace. Takže by si to udělal umyslne. A nebo si nevěděl, co se tim stane. Teď už nemůžeš dělat nic, Asi nějaký postih z toho bude a budou se tě ptát. Uznej sám, kdyby to nikdo neřešil, přešel to jenom tak, tak by to bylo i divné. On to někdo zase zprovozni a ty si příště dáš pozor.
.
hodnocení

No úmyslně sem nechtěl vypnou všechny počítače jen sem chtěl zjistit na co to je a co to udělá.

111®
hodnocení

2x

Platí jedna zásada! Když nevím na co to je tak nezkouším ale zeptám se. Představ si že by jsi to zkusil na rozvaděči v nemocnici, ta zvědavost by se vyplatit opravdu nemusela...

jaj*
Je trochu rozdíl vyhodit pojistky ve škole a v nemocnici, a snad to mají v nemocnici zabezpečený protože pak by tam mohl někdo být a návštěva by mohla omylem spadnout na páčku a hned by se dědilo.
111®

je to rozdíl, proto je to jen pro názornoist že se to nedělá, a aby to mělo váhu tak toto porovnání..teoreticky ve škole to taky mohli mýt zabezpečený...stačí ten klíček vytáhnout...

jaj*
Já myslím, že ve škole umyjí i ten klíček, z ego před tím nevytahují.
hodnocení

Taky si myslím že to mohli mýt lépe zabezpečené.Stačilo vyndat klíč a mýt to na učitelském stolu.

jano123
hodnocení

1x

Urobil si malér, to sa občas stáva, buď chlap priznaj si vinu,

a preži následky, hlavu Ti neodtrnu...

Podstatne je ale to, čo píšeš, že to nejde spustiť. Ak školník

nie je elektrikár, tak si zoženú, mama to zaplatí a otec Ti

trošku nohavice vypráši, ale hlavne budeš do života

múdrejší o skúsenosť...*mir*

hodnocení

Poradíte mi co mám v tuto chvíli dělat?
liska5

Teď jen se přiznat, omluvit a čekat, jak to vezmou.

Jsou tací, co zkusí ve vlaku záchrannou brzdu a zastaví tak rychlík Taky zkouší, co to udělá. Za to bývá parádní pokuta.

hodnocení

Dobrý den, problém se z poloviny vyřešil,učitel na informatiku mi odpověděl že to nebude nějak kazeňsky řešit a naprosto mu bude stačit když se to pro příště opakovat nebude.A děkuji všem co psali odpovědi.

michaella*
hodnocení

0x

nehádej se s nimi, jen v klidu vysvětli co se přesně stalo, jak to bylo a stůj si za tím co říkáš. kdyžtak se omluv a řekni, že jsi to neměl v úmyslu. a myslím si, že škola by měla být na takovéto věci připravená a třídní důtka je podlě mě přehnaná. Ale i tak, radši se omluv a vypadej, že tě to mrzí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]