Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Maturitní oblečení

Od: len odpovědí: 2 změna:
Dobrý večer,
zítra mám ústní maturitní zkoušku. Jsem na intru a zjistila jsem že jsem si doma nechala bílou halenku s dlouhým rukávem. Měla jsem v plánu si ji vzít k černé sukni. Na intru jsem našla bílou košili, ale jen s krátkým rukávem. Myslíte, že si ji můžu vzít? Nebude to vypadat blbě či snad nevhodně?
Děkuju za pomoc

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

edda
hodnocení

2x
Já si myslím, že to bude úplně v pohodě. K maturitě je podmínkou pouze společenské oblečení co si pamatuju. A nikde není psaný, že studenti musí chodit zahalený. Takže hodně štěstí, ať to vyjde.

hodnocení

2x

Pokud je halenka čistá, vyžehlená a nepříliš obnošená, vezmi si ji. Ačkoliv košilový střih je sportovní, na maturitu bych si představovala něco slavnostnějšího. Ale jak to jinak vyřešit? Leda si:

1/ pro ni zajet domů, záleží, jak daleko to je

2/ podívat se po prodejnách tam, co máš intr, třeba Ti něco pěkného k té černé sukni padne do oka.

3/ půjčit si něco pěkného od spolubydlících na internátě. Tento výměnný obchod vždycky kvetl. Já půjčím Tobě, Ty mně...*smich* a model je na světě.

Důležitější je to, co máš v hlavě, než na sobě. I když dobré oblečení dokáže posílit sebevědomí. Tak ať to dobře dopadne. *palec2* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]