Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy válek

Od: nicic odpovědí: 4 změna:
Zadání: referát o problémech válek a teorismus
Terorismus mám jenomže nemohu najít ty problémy válek...nevíte někdo? Aspoň 4 věty...prosím..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

len
hodnocení

2x
Podle mě je to třeba chudoba, strach o život, málo potravin, špatná zdravotní péče, málo personálu v nemocnici a jiných složkách, málo potravin, zhoršená kvalita škol - vymyslet toho jde dost
jk2021

Něco takového, jsem chtěl také napsat.

dada*
hodnocení

0x
Myslis, ze ti tu budeme vymyslet domaci ukol? Sedni si na chvili k internetu a mas to hned

jenda22
hodnocení

0x

Opět divně zadaná otázka. Problémy, které předcházejí válkám nebo problémy v průběhu válek? Stačí se podívat na Ukrajinu a máte hotovo i bez psaní. Jako začátek stačí jeden idiot, který má neomezenou moc až na úrovni vládce nad životy či smrti vlastních občanů. Tím pádem neomezená moc a přivlastněním veškerých příjmů státu a souběžně s tím brutální potlačení nesouhlasních názorů kohokoliv z řad občanů.

To ostatní přichází ruku v ruce s vražděním a ničením všech a všeho na napadeném území. Státní terorismus, příležitost pro neomezené vraždění a mučení a beztrestnost. To jsou spouštěče hrůz všude ale pro nás hlavně na Ukrajině. Afrika a muslimské státy jsou mimo, je to baví jako sport a tak válčí bez omezení desítky let, zatím co hlupáci z neziskových organizací jim zajišťují potraviny, materiální pomoc . Nekonečná válka. Na Ukrajině dodání zbraní válku může ukončit, v muslimských zemích naopak prodlužovat. To je podstata problémů válek v muslimském světě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]