Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co říct při předávání kytky u zkoušky maturitní

Od: ondr3j odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, přísťí pondělí máme slavnostní zahajení maturit a nevím co bych mnel paní učitelce říct při předavání květiny, můžete mi prosím poradit? S učitelkama problémy nemam ale chtěl bych říct něco neutrálniho až pěkného ve smyslu, že to byly dobré čtyři roky, i když patřím mezi jednickáře až dvojkaře, ale moc mě to nebavilo, i když to vypadá, že ano. Bohužel mě nic nenapadá. Děkuji za odpověďi. Ondra

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Co třeba jen - děkuji za všechno.

Děkuji Vám za všechno, paní učitelko, moc si Vás vážím! Nějaký dlouhý proslov k tomu nepatří. A gratuluji Ti k úspěchu, Ondro, ať se Ti v životě daří! //to už je samozřejmě pro Tebe a ne k tomu poděkování// :)

flow
hodnocení

1x

Není to troll? Maturant a tolik hrubek?

Vymyšlené už to máte, klidně jenom krátce poděkujte za čtyři roky jejich času a péče. Ale jestli budete mít znalosti na úrovni tohohle textu, tak vás ani špičkový proslov nezachrání.

jaros70*
hodnocení

0x
"To vám trvalo. Nemáte zač." / Celou dobu vás profesorky- učitelky využívají aby přežily. A vy jim chcete ještě poděkovat? Za co?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]