Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strach z maturity, že si nic nepamatuji

Od: bfz odpovědí: 5 změna:

Příští týden maturuji a mám pocit jako bych se vůbec neučil a otázky prostě ani neviděl a to jsem se všechny otázky učil podrobně, všechny otázky jsem takhle prošel jednou. Je to normální a snad na potitku si na něco vzpomenu, protože mě připadá že si na nic nevzpomenu. Doufám že mě kdyztak zachrání to že jsem se po cele 4 roky studia učil a nekaslal na to prostě a že mám s učiteli dobrý vztah, že jsem je nějak nestval, že si prostě řeknou že mám okno a že jsem se na to určitě nevykaslal. Mám už docela nahnano z toho

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Přirozený stav. Když jsem šel ke zkoušce a nevěděl jsem ani jak se jmenuji, dopadlo to dobře. Horší byl stav, že jsem si myslel, že všecko umím. Neuměl. Ať to dobře dopadne.

hodnocení

0x

Nevěř tomu, že si nic nepamatuješ. Pamatuješ si všechno. Jenom to nemáš učesané, urovnané, ale všechno na jedné hromadě. Ale v hlavě to je.

Měla jsem to stejně, myslela jsem si, že nic nevím. Ale jakmile jsem si vytáhla otázku, mozek se upnul právě k té jediné, konkrétní a ostatní potlačil do pozadí. A jako by se otevřel šuplíček, bylo tam prostě najednou přesně to, co bylo potřeba. A všechno dobře dopadlo.

Dopadneš taky dobře. S podobnými myšlenkami se setká každý budoucí maturant. A když je po všem, řekne si, že to vlastně ani za ten strach nestálo. *palec* Jaga.

A nakonec se mi maturování tak zalíbilo, že jsem maturovala postupně celkem na třech školách. *tanec*

Děda si ze mě ovšem rád dělá legraci a tvrdí, že jsem maturovala jen na jedné, ale zato natřikrát. Kdyby to někomu z vás říkal, nevěřte mu. Není to pravda. *smich* Jaga.

blahovaeva
hodnocení

0x

Mám dvě maturity a 2x stejné pocity jako Vy. Ale pokud jste si ty otázky a odpovědi alespoň přečetl, tak v tom stresu si na všechno vzpomenete. To mi tedy věřte. Také jsem měla pocit, že mozek se vypařil a s ním všechno. Ale vězte, dopadne to dobře. Nenervujte se. Eva

liska5
hodnocení

0x

Hlavně mluv, když se Ti vybaví aspoň nějaké souvislosti, ono to naskočí. Mockrát jsem zažila, že kantor naťukne. Jemu taky záleží, abyste mu prošli. Teda, pokud jsi nebyl vyloženě lempl... ...A pak je tu ještě ten 2. termín na přelomu srpna a září.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]