Nejste přihlášen/a.
Příští týden maturuji a mám pocit jako bych se vůbec neučil a otázky prostě ani neviděl a to jsem se všechny otázky učil podrobně, všechny otázky jsem takhle prošel jednou. Je to normální a snad na potitku si na něco vzpomenu, protože mě připadá že si na nic nevzpomenu. Doufám že mě kdyztak zachrání to že jsem se po cele 4 roky studia učil a nekaslal na to prostě a že mám s učiteli dobrý vztah, že jsem je nějak nestval, že si prostě řeknou že mám okno a že jsem se na to určitě nevykaslal. Mám už docela nahnano z toho
Nevěř tomu, že si nic nepamatuješ. Pamatuješ si všechno. Jenom to nemáš učesané, urovnané, ale všechno na jedné hromadě. Ale v hlavě to je.
Měla jsem to stejně, myslela jsem si, že nic nevím. Ale jakmile jsem si vytáhla otázku, mozek se upnul právě k té jediné, konkrétní a ostatní potlačil do pozadí. A jako by se otevřel šuplíček, bylo tam prostě najednou přesně to, co bylo potřeba. A všechno dobře dopadlo.
Dopadneš taky dobře. S podobnými myšlenkami se setká každý budoucí maturant. A když je po všem, řekne si, že to vlastně ani za ten strach nestálo. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.