Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mohu propadnout pokud mám známky 5,5,5,-1,2? Průměr mám sice 4,07, tudíž bych měla dostat 4, ale kvůli tomu, že tam převažují ty 5 mám strach...bohužel se jedná o předmět, kde je potřeba si vše odvodit logicky, což já moc neumím a ikdyž jsem se všechny vzorečky naučila nazpamět, dostala jsem 5 z testu na výpočty - jedná se o statistiku.
Můžeš. Je rozdíl mít jedničku z pětiminutovky a z testu, co vyplňujete většinu vyučovací hodiny. Takže pokud máš třeba dvojku z látky, co jste probírali poslední dvě hodiny, super, ale jestli ta dvojka pokračuje pětkou ze čtvrtelky a pětkou z dalšího velkýho testu, tak čau čau, pluješ ke dnu.
A nepropadneš automaticky. V létě budeš mít reparát, teda možnost pokračovat do dalšího ročníku, pokud zvládneš zkoušky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.