Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řešení konfliktů mezi žáky

Od: david1112 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den , mám menší problém . Chodím do 7. Třídy základní školy a jeden kluk ze 4. Třídy se ke mně chová zle a neuctivě . Nevíte jak bych mu mohl domluvit nebo to vyřešit?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Ty jsi sedmák a on čtvrťák?
Tak to bych věděl jak mu domluvit...

hodnocení

3x

... kluk ze 4. Třídy se ke mně chová zle a neuctivě... co to znamená ...neuctivě... nesmeká čepici když tě potká? Je otázka kde vzniká problém... zde máme popis pouze jedné strany. A doporučované fyzické vyřešení problému...jo sedmákovi se to vytahuje na čtvťáka...ale co když má bráchu v devítce

Pak platí pravidlo "Kdo bojuje proti přesile, je blbec, nikoliv hrdina" :)

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, řešit buď inteligenci nebo silou - tak se řeší většina konfliktu. Zdravím!

hodnocení

0x
Nejčastější reakcí na hloupé chování, je nevšímavost. Dělám, že se mne to netýká, že to nemyslí na mne. Pokud myslí, tak se jen spletl. Zůstávám si ve svém klidu, nenechám se rušit.
Pokud mne jeho chování nebaví, udělám mu přesně to, co on mně. Protože obvykle tihle drzounci dělají naschvál druhým to, co myslí, že druhému vadí a jim samotným by to vadilo. Takže taky, dostanu kopanec, vrátím kopanec. I když do školy se to moc nehodí. Mluvím s ním podobně, jako on se mnou. Ať rozumí. Nenechám se ale ničím vydeptat ani zranit. Ono je potřeba trošku vysledovat, koho mám před sebou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]