Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké mít známky na SŠ policejní školu

Od: fedakovaak odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chtěla bych poradit.. za pár týdnů končím 8. třídu a máme už tak nějak "přemýšlet" na jakou školu by jsme chtěli jít. Už dlouho přemýšlím, že bych šla na SŠ ohledně oboru na policii, chtěla bych jako dospělá dělat policejní vyšetřovatelku, kde se řeší vraždy, trestné čity atd.. fyzičku mám celkem dobrou :D psychotesty zatím ještě neřeším, protože pořád mám rok a něco čas. Spíš mě zajímá, jaké jsou ideální známky na vysvědčení, abych měla alespoň malou šanci na to, aby mě přijali. Momentálně mi vychází 5 trojek, 1 dvojka a zbytek za 1, ale to asi není nic moc. Budu ráda za jakokouliv odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
To snad nebude takový problém.
Stejně chodí ve dvojici, kde jeden umí počítat a druhý psát.
Hlavně tu fyzickou kondici abyste měla, protože to je v dnešní době větší problém než nějaká trojka z přírodopisu.

hodnocení

1x

S jakým průměrem budete přijímat uchazeče o studium?

Odpověď: Průměr, kterého uchazeč dosáhl v pololetí 9. ročníku základní školy, není rozhodujícím kritériem přijetí na naši školu. Základ - 62,25 % - přijímací zkoušky tvoří písemné testové úlohy z matematiky a českého jazyka, 31,25 % test z fyzické zdatnosti a 6,25 % celkového hodnocení přijímací zkoušky tvoří prospěch uchazeče ze základní školy. Podrobné informace najdete na našich webových stránkách.

Uchazeč o studium/...

hodnocení

0x

Synovec zrovna teď dělá přijímačky. Hlásí se s vyznamenáním. Říkal, že ty fyzický testy jsou fakt děsný. Takže si myslím, že jim jde opravdu víc o tu fyzičku než o známky.

hodnocení

0x

"Spíš mě zajímá, jaké jsou ideální známky na vysvědčení, abych měla alespoň malou šanci na to, aby mě přijali."

- Ideální je samozřejmě mít ve škole ty nejlepší známky, jaké jsou ve tvých možnostech. Když se budeš snažit, tak tím nikdy nic nepokazíš :)

hodnocení

0x

Syn to dělal loni. Berou jako všude vysvědčení z 8. třídy a pololetní z 9. Za to jsou body, pak účast na nějakých krajských sportovních soutěžích a pak samozřejmě udělat dobře přijímačky. Hodně bodů se dá získat za tu fyzickou zdatnost. ČJ a matika se dá naučit. Brali z více než 500 přihlášených uchazečů 110. Takže docela husté síto. Taky je dobré tam někoho už znát, kdo poradí co a jak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]