Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho trvá odvolání na SŠ?

Od: anni77 odpovědí: 2 změna:
Dobrý den nevíte někdo jak trvá odvolání na SŠ? 28.4. jsem zjistila výsledky a hned druhý den 29.4. jsem byla osobně podat odvolání na školu. Nevíte do kdy musí škola rozhodnut a dát vědět jestli mě berou na školu? Dostávám strach že nemusí dát vědět nebo se někde v systému stane chyba a já budu bez místa.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Do 10.5. je nutné odevzdat zápisový lístek (=ti co byli přijati). Až po tomto datu škola zjistí, kolik z přijatých uchazečů lístek nepodalo, čili nehodlají nastoupit a o tento počet většinou posunou laťku směrem dolů. Neboli kolik uchazečů z přijatých nenastoupí, tolik odvolaných by mohlo být přijato.

Je možné zavolat do školy a poptat se, jak se situace vyvíjí, nicméně stále je dost brzy na nějaké objektivní posouzení. U nás na škole třeba žádáme přijaté, kteří nenastoupí, aby nám to dali vědět a my mohli odvolané informovat co nejdříve.

Pokud jste přijata na jinou školu, můžete dát zápisový lístek tam (aby byla jistota nějakého umístění) a po případném přijetí na odvolání lze lístek z první školy vyzvednout a dát tam, kam vás vzali na odvolání.

hodnocení

0x

Syn před dvěma lety dostal info kolem 15.7. ! - volali, jestli si opravdu přejeme - ...možná trochu pozdě že?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]