Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Do čeho naložit orgány?

Od: markiza odpovědí: 5 změna:
Dobrý den , zajímá mě , do čeho se naloží orgány (mozek , atd... ) , aby vydrželi a uchovali si svůj vzhled na věky . Jednou jsem byla na zámku a měli tam mozek , srdce a znetvořené mimino . Vše v nějaké sklenici s roztokem a drželo to svůj vzhled stále . Chci si vytvořit Halloweenské dekorace a naložit si tak pár vepřových orgánů. Jakou látku využít? Alkohol využívat nechci , slyšela jsem ale o formaldehydu . Děkuji
Do čeho naložit orgány?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

molo
hodnocení

5x

Nejlepší je formaldehyd jak bylo řečeno. Ale pozor na manipulaci s ním. Je silně toxický

hodnocení

4x
Já přijít k někomu,kdo má doma jako "dekorace" naložené orgány kohokoliv respektive čehokoliv,tak mu pěkně pozvracím podlahu... Nechcete zůstat raději u dlabaných dýní?
markiza
hodnocení

Někdo má rád dýně a strašidla , jiný orgány , krev a horor . Každý máme jiný vkus ;)

sirokko
hodnocení

0x

Prosím vás, na tom zámku to byly pravděpodobně rekvizity. Už jen pro to, že pro práci s formaldehydem a jeho skladování jistě platí nějaká bezpečnostní opatření.

propscom.com/...

jaj*
hodnocení

0x
Myslím že to jde vyrobit den předem z želatiny a jako bonus si to můžete sníst, formy bych hledala na nějakým čínským eshopu. A kdesi jsem viděla dobrej nápad s hlavou, že se udělala panoramatická fotka hlavy vytiskla se a dala do lahve.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]