Nejste přihlášen/a.
To záleží na obsahu toho dopisu a přístupu paní učitelky. Buď to probere jen s výchovnou poradkyní, možná později i s rodiči, nebo to nechá bez povšimnutí. Jen vy víte jak moc úchylný text to byl a zda to lze přejít s tím, že jste prostě jen puberťáci co se škádlí vzájemně. Vyčkejte co se bude dít..Třeba opravdu nic a paní učitelka to nebude nijak rozmazávat dál.
Učitelky by hlavně neměly být zapšklé staré panny, chování puberťáků předvídat a nic si z něj nedělat. Nebudu přece s dětmi skloňovat přídavné jméno čapí podle vzoru jarní, kdy mi tam ta píča vyjde chtě nechtě několikrát. Nebudu rozdělovat slovo knihovna tak, že mi na jednom řádku zůstanou hovna a podobně delikátně se budu chovat k sekundě.
Syn mi přišel tenhle týden s poznámkou, že v hodině řekl slovo penis. Nu něco probírali, byl tam obrázek tenisové rakety a míčku, on řekl tenis a nějaký dobrák spolužák křikl penis a úča dala poznámku synovi. Tak za tohle jsem ho fakt nekárala a dostal vysvětleno, že některé chyby jsou učitelky, má tyhle záludnosti znát už ze své školní docházky a elegantně se jim vyhnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.