Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na kterou skolu?

Od: julie6 odpovědí: 1 změna:
Dobry den, potrebovala bych pomoct s vyberem skoly. Ackoliv je to rozhodnuti hlavne na me, rada bych si poslechla vase nazory. Dostala jsem se na obe skoly, kde jsem psala prijmacky. Jedna je gymnazium a druha obchodni akademie. Bavi me skola, znamky mam dobre a rada se ucim, zaroven nevim, co chci v budoucnu delat - proto jsem zvolila gymnazium. Obchodni akademie byla ma druha volba, mela bych uplatneni hned po maturite a nemusela bych na vysokou, kdybych nechtela, coz po gymnaziu nejde. Krome toho tam mam dost kamaradu, kteri jsou jiz na skole a vic bych se tam tesila. Zaroven by ta skola byla "lehci", protoze preci jen to gymnazium bude plne uceni. Chtela bych si tyto roky taky uzit. Nejake nazory prosim? Jak byste mi poradili a jak byste se rozhodli vy? Dekuji :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

viobiocz
hodnocení

2x
Záleží na tom, jaký máš vztah s učením. Pokud zi nedělá problém a učíš se ráda, o zábavu a radost bys na gympl určitě nepřišla. Taky je důležité být si aspoň z větší části jista, že by jsi na vysokou v budoucnu chtěla jít a měla na ni. Myslím, že by bylo lepší jít na gympl s tím, že škola bude těžší, ale tvá budoucnost zářivější než jít na obchodní akademii, kde by jsi svůj potenciál plně nevyužila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]