Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rekvalifikace elektro na škole BEAN

Od: yohned odpovědí: 2 změna:
Ahoj, chci se zeptat zda nekdo nemate zkusenosti z nejakeho rekvalifikacniho strediska, idealne BEAN?
Nabizeji rekvalifikaci elektromechanik pro zarizeni a pristroje. Studium je po roce ukonceno zkouskami na vyucni list a vyhlaskou 50 paragraf 5.
Aktualne jsem vyuceny v oboru instalater, ale jiz mam delsi dobu ze skoly a bylo mi receno, ze budou potrebovat napsat nejake prezkouseni ze zakladnich predmetu (matika, apod)… A pak samozrejme v prubehu toho roku (1 patek tydne 4h) budou probihat hadam nejake zkousky z elektro predmetu…
Praxi na pozici elektrikare mam pozadovane 3 roky, ale spis znam prevazne tu praxi nez kvanta vzorecku a vseho mozneho. Takze vlastne ani nevim, co me ceka, na co se pripravit…. Kdyz jsem se ptal po telefonu, tak mi bylo receno, ze se neni vubec ceho bat, ze to zvladnu (je to soukroma skola, cena kurzu 30tis).
Budu rad, kdyz se nekdo podelite o sve zkusenosti a pripadne mi doporucite nejaky zdroj informaci, abych se mohl nejak pripravit…

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

yohned
hodnocení

Nikdo nic?

hodnocení

0x
Abys byl legitimním elektrikářem, tak musíš být vyučený v oboru elektro, nebo mít případně vyšší elektrotechnické vzdělání. Jak jsem pochopil, tak ti zřejmě uznají z vyučení všeobecné předměty a teoreticky by do Tebe měli cpát elektrotechniku, elektroniku. Možná i fyziku.Obvykle to bylo předepsaných X hodin. A slibují ukončení výučním listem, tak nevidím zádrhel... Však oni tě k tomu abys to znal dovedou. Pokud to tedy bude mít nějakou úroveň, tedy pokud škola či kurz je provozovaný s legislativou ministerstva školství...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]