Zdravím, Psala jsem přijímačky na obchodní akademii a cestovní ruch v Chocni. Na cestovním ruchu jsem 17 pod čarou a berou 30 a na obchodce jsem 41 pod čarou a berou 60. Myslíte, že mám nějakou šanci, když podám odvolání? Více by jsem chtěla na tu obchodku, ale to asi nevyjde. Mám šanci se dostat aspoň na ten cestovní ruch?
Oboje mi přijde jako dost bída, pardon za upřímnost. Kdybys byla třeba pátá pod čarou, tak neřeknu, ale pokud jsi sedmnáctá a jednačtyřicátá, tak nevím... Odvolání zkus, ale nespoléhej na to.
Podle Tvého písemného projevu nevidím velkou šanci na úspěch. A 17. pod čarou mi připadá takřka ztracená. Vyjít by to mohlo tak do 5. místa.
Chápu, že se chceš dostat tam, kde jsou samí SAMCI, tam by mohla být sranda. Ale příliš reálně to na náročnou školu nevidím. Co zkusit nějaký učební obor? Jaga.
Hele zenska, jako byt 17. pod cernou carou, to je dost bida. Sance, ze te vezmou, je velmi mala. Tak jdi treba na kadernici, nebo muzes jit do technickych sluzeb, tam to neni tak pro tebe spatny.
V obou případech je šance zcela minimální. Vzhledem k tomu, že v tak malém městě jako Choceň těch SŠ moc není, tak pro tebe mám další blbou zprávu, že pokud něco najdeš jinde, budeš muset zřejmě dojíždět do nějakého asi většího města v okolí. Co je pro tebe ještě další mínus, že kromě zdejšího standardního ročníku, který končí ZŠ, budou hledat umístění na SŠ i zástupy Ukrajinců, takže najít volné místo (s tvými výsledky) bude kumšt. Každopádně asi začni s rodiči hledat něco co nejdřív.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.