Nejste přihlášen/a.
I ostatní zájemci měli určitě 2 školy. A pokud jim přálo štěstí a dostali se na tu první, co chtěli, tak sem už nepůjdou. Proto se určitě nějaká místa uvolní. A když jsi třetí z nepřijatých, šance je velká.
Jinak pokud by snad nevyšlo nic /o čemž silně pochybuji/, co nějaký učňovský obor? Člověk dneska těžko hledá třeba instalatéra, topenáře, klempíře, automechanika...A takoví autotronici - to je dneska na roztrhání. Možná by to bylo lepší, než vylézt ze školy bez praxe a zkušeností a neumět nic. Kdysi se říkalo, že ŘEMESLO MÁ ZLATÉ DNO. Dneska to už nějak neplatí. A je to škoda. Jaga.
Máte pravdu šance je proto jsem podal odvolání a bylo mi řečeno že už pár lidí odmítlo tuto školu. Přemýšlel jsem o tom ale obávám se že tyhle obory nejsou nic pro mě nejsem zvyklí dělat něco rukama a jsem strašný moula nedokážu ani poskládat vlaštovku z papíru což potom něco opravovat a hrabat se v něčem těžkým proto jsem se chtěl raději zahrabat do kanceláře ale jinak moc děkuju za odpověď přinejhorším popřemýšlím o vašem názoru .
3. pod čarou, to je velká šance, že odvolání vyjde. Ne každý, kdo se někam hlásí a "projde" si ten obor/školu nakonec zvolí.
Vlastně neznám ve svém okolí nikoho, koho někam nevzali. Dokonce tuším, že až bylo "hodně zle", stačilo obepsat pár škol a vždy se ještě nějaká s volným místem našla.
Btw za nás byly 3 přihlášky na osobu, nevím, jak je to teď. Ale logicky to znamená, že byla ta místa slepě zaplněná, když dotyčného přijali např. na všechna 3 místa.
Tohle mi bylo řečeno několikrát byl jsem ráno dát na školu odvolání a bylo mi tam řečeno že už pár lidí školu odmítlo. Dneska je to trošku jinak v 1. kole jsme si mohli vybrat dvě školy (2 obory) napsali přijímačky a včera byli oznámený výsledky od cermatu kolik jsme měli bodu z těch testu ředitelé školy maji na to asi 2 dny aby zveřejnili výsledky koho vzali na školu a koho ne na webu a později poslali dopis zároveň do 3 dnů se musí podat odvolání poštou nebo osobně který musí škola vyřídit do 10 dnů ale zároveň do 10 dnů musí vyhlásit 2. kolo a na to si můžeme podat kolik chceme přihlášek
id: Učňák ale není odkladiště, i tam se musí podat přihláška v řádném termínu. A ano, mohou ho vzít na odvolání, pokud je třetí pod čarou, ale měl by vědět, že v případě, že není (nebude) student a nemá práci, má povinnost být na pracáku (pokud mu zdravotní nebudou platit rodiče).
Ano je pryč nějak do konce února se podáváli přihlášky na 1. kolo ale každá SŠ má 10 dnů na to aby vyhlásili druhý kolo a mohou se podat přihlášky znovu tentokrát neomezeně. Výsledky od cermat byli už včera školy na to mají 2 dny aby zveřejnili výsledky na webu a poslali dopis a na 2. kolo mají školy 10 dní aby ho vyhlásili a oznámili výsledky odvolání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.