Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyměněný test = 5

Od: barunka odpovědí: 8 změna:
Dneska jsme psali písemku že zeměpisu a já mám spolužačku a pár krát jsme už udělali že jsme si prohodili testy aby jsme si to navzájem doplnili a vyšlo nám to, jenže dneska když jsme psali test tak jsem viděla že té spolužačce hodně chybí tak jsem ji chtěla pomoct že si to zase prohodíme. Ale učitel na to přišel testy nám vzal a já teď nevím co očekávat jestli 5 nebo poznámku atd.. a furt na to musím myslet a trápí mě to.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

4x

Normální je koule za podvádění a na příští hodině přezkoušení u tabule která z vás to opravdu umí a která ne.

adaro
hodnocení

2x

Holt pykej. Jsi předpokládám na základce, takže bych být tebou čekala pětku, možná poznámku, možná oboje. To si učitel nevšiml jinýho rukopisu, že najednou je v půlce testu jiný písmo? Na vejšce bys za tohle chování letěla jak namydlenej blesk.

hodnocení

2x
Podvádění = trest; pokud se na to přijde... jaký, to záleží na učiteli...

hodnocení

1x

Je to podvod. I ve škole záleží na tom, co umíš a jak to dokážeš prodat. A stejné je to u spolužačky. Každý by měl hrát sám za sebe. A na písemku se připravit. Pokud možno dobře.

Až budeš jednou pracovat, taky za Tebe nikdo nepřijde dovařit oběd, dobarvit zákaznici hlavu či došít kalhoty, když nebudeš vědět, jak dál. Každý by měl vědět a naučit se tolik, aby to uplatnil. A to vy dvě nějak nechápete. Ledaže byste jednou pracovaly ve dvojici spolu, doplňovaly se, ale každá brala jen půl platu. Co Ty na to?

Tady neplatí: NEUČ SE - ŽIVOT TĚ NAUČÍ. *smich* Jaga.

joudic*
hodnocení

1x
za me se davala obema 5tka, a to bylo cele

Přesně tak - dvě kule a jede se dál. Jen už jsi na sebe upozornila a tudíž lze předpokládáat do budoucna vyšší úroveň kontroly.

ltz
hodnocení

0x
Bojíš se pětky, ale to by bylo pro tebe ještě lepší, než nějaký jiný, horší postih. Pětku si můžeš záhy opravit, i kdyby aspoň třeba na trojku. Jestli jsi jinak dobrá žákyně, bez předešlých prusvihu, tak by to učitel nemusel už dále pitvat,jenom třeba s nějakou ústní domluvou. To jen na něm záleží.

honza7*
hodnocení

0x
Dá se říct, že oboje. Za 5 i poznámku. Test nelze klasifikovat, čili za 5. Navíc se to neslučuje s dobrými mravy ve škole, čili poznámka - minimálně. Možná vás obě ještě příště osolí při zkoušení. Test je individuální, nikoli kolektivní práce. Takový výsledek lze předpokládat na ZŠ a SŠ. Na VŠ by to bylo vyhození od zkoušky, disciplinárka a v lepším případě podmíněné vyloučení. Je to prostě podvod. Pokud chceš kamarádce pomoct, máte se spolu učit, a ne společně očůrávat testy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]