Nejste přihlášen/a.
U zkoušky snad bude Váš učitel matematiky. Za ním zajdi a tohle mu řekni. I za třídním se svými obavami. Ti Tě znají a nějak musí zareagovat. Něco by mohli akceptovat. Ono je to špatné, když víš a nezvládneš to obhájit. A když přeci jen dostaneš horší známku, tak to sice zabolí, ale v životě po Tobě budou chtít, zda máš maturitu a na známky se nekouká. Chystáš se jít na VŠ?
Ano, přihlásil jsem se na Matfyz a ČVUT. Během studia na gymnáziu jsem neměl probém s exatními vědami, dokonce jsem řešil úspěšně olympiády, ale humanitní předměty byly naprostá katastrofa. Moje paměť,cit pro slovo a vyjadřování jsou na úrovní houpacího koně.
Spíše mě táhne MFF, protože se cítím v matematice komfortní,ale slyšel jsem, že v matematice není tak velký rozdíl oproti ČVUT, spíše je toho více a chtějí více definice, nebo ne?
Pokud vědí, že jsi v matice dobrej a máš uvedené problémy, tak Tě i u té zkoušky nepotopí, naopak Ti nahrajou. Jseš taky trochu jejich vizitka... I když někdo tvrdí, že se na předchozí roky na SŠ neberou ohledy, sama jsem zažila, že jsem u maturity z matiky zaválela na jedna, ale dostala jsem dvojku vzhledem k výsledkům předchozích let, kdy pro mne prioritou byl sport.. Spíš bych hleděla k jaké profesi to studium spěje, k jakému uplatnění. A do jaké míry v takovém povolámí bude třeba komunikace /pedagog/.
Jestliže trpíte dislektií, tak snad na to máte lékařské potvrzení, které jste odevzdal ve škole, kterou navštěvujete. Náš vnuk měl potvrzení jak na základní tak poté na střední škole. Zkoušení pak probíhá jinak, než tomu tak je u ostatních žáků.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.