Nejste přihlášen/a.
Vzhledem k tomu, že už na škole jste, tak předpokládám, že vám chybí do konce jen 2 měsíce + příští rok. Zatněte zuby a vydržte.
Ono vám to k ničemu být nemusí, ale pak se může stát, že budete hledat práci a maturita i když v daném oboru nebude vůbec nutná, bude naopak podmínkou. Vidím to i teď, někdo hledá prodavačku, ale chce s maturitou. Mám pocit, že někteří to má spojený s určitou inteligencí. Taky dělám v obchodě. Máme tu nevyučený i holky se dvěma VŠ.
Vydržte, není to tak dlouhá doba a třeba se vám ten papír budě někdy v budoucnosti hodit.
no při tomto oboru...to není k ničemu...akorát pro tvůj dobrej pocit..vzhledem k tomu, že mám kolem sebe pár lidí, kteří tuto nástavbu bsolvovali tak mám lepší představu o tom co se tam děje...když jsem viděl jak letecky všechno probírali a jak to řešili...tak je to prostě rychlokvaška nevalné kvality...nemůžeš přece splnit plnohodnotné 4 roční studium za 2roky...
jak už napsalo několik lidí přede mnou - teď je vám to zřejmě k hovnu, takže zbytečnej opruz a velká ztráta času, ale v budoucnu by to mohlo vadit, asi i v příštích desetiletích budou aspoň občas rozhodovat i formální kritéria jako má / nemá ukončené středoškolské vzdělání...;
ale mě napadla eště jedna věc - nemohlo by to dokončení s maturitou přece jen znamenat lepší nabytí velmi žádoucích znalostí a dovedností? - třeba cizí jazyk, tj. snad angličtina - i když i tady může budoucí technologickej vývoj přinýst takový převraty, že neznalost cizích jazyků bude lehce překlenutelná i v běžnym osobnim kontaktu, tak to minimálně třeba nebude tak brzo, tak všeobecně - a zrovna slušný ovládání angličtiny (nebo i němčiny) může bejt důležitý, profesně i vůbec (samozřejmě neznám vaši konkrétní situaci, třeba mluvíte perfektně, nebo naopak vidíte zlepšení jako beznadějný atd.)
a možná by se dal najít i nějakej další předmět, kterej by se v budoucnu moh hodit... - takže by třeba stálo za zamyšlení, jestli se nezaměřit na jeden, pár potencielně užitečnejch předmětů, a ty ostatní se snažit udržet do čtyřky (jak kvůli pokračování ve studiu, tak kvůli zisku papíru o ukončenym středoškolskym vzdělání) ono i ten cca rok neni zas tak málo pro i dost významnej pokrok (v něčem, co už nějak znám);
takže si to zvažte (případně dodejte podrobnosti ohledně tý nástavby (mimochodem nikoli nádstavby) a svejch odhadovanejch schopností vůči některej předmětům, třeba vám někdo eště něco poradí, nadhodí)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.