Nejste přihlášen/a.
Ahoj před pár dny jsem psala přijímačky a u matematiky byla otaázka kolikrát je nějaký objem větší a to bylo 4000, tak jsem napsala 4000, ale když jsem se koukla na výsledky tak tam bylo 4000krát nebo 4000x a já se bojím, že mi to neuznájí. Dále bych se chtěla zeptat, když jsem rýsovala, tak bylo napsaný, abych to obtáhla propiskou, tak jsem to obtáhla jen od ruky až pak mi řekl kamarád, že mi to neuznají, protože to tam bude křivý... Sice se na mojí školu hlásí mín lidí než berou, ale bez těch tří bodů bych měla jen 26 z matematiky (což si myslím, že by nestačilo ani na odvolání), zato 29 bodů si myslím, že by už stačilo i když to není tak moc dobrý. Budu vděčná za odpovědi jestli má někdo z vás takovou zkušenost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.