Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nepíšou se maturitní slohy rukou? Pokud teda nejste handicapovaný, handicapovaným studentům je možnost psát na počítači umožněna. Má mám narušenou jemnou i hrubou motoriku a tenkrát mi to nabídli, já to odmítla, na češtině jsem spokojeně popsala asi pět A4 (sedlo mi téma), u angličtiny jsem si pečlivě odpočítala počet slov.
Myslím, že to bude brané jako chyby, s tím, že třeba tři překlepy = bod dolů. Ale nevím.
Ale musíte brát, že se očekává, že budete psát bez chyb - a to předpokládám jak pravopisných, tak překlepů. Ale žila jsem v tom, že slohy se píšou vždycky ručně a otázka překlepů tím pádem odpadá
k dotazu nevím, ale počítač na maturitní slohovku mají povolený i třeba děti se výraznou dysgrafií. teď mám na střední dysgrafika v prváku a tohle info mi řekli jak na dni otevřených dveří ve škole, tak i později v PPP. školní počítač s textovým editorem bez možnosti automatických oprav a bez přístupu k internetu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.